Appudvikler

Appudvikling

Har du brug for en værdifuld og prisvenlig løsning til appudvikling? SDEX hjælper med at udvikle din app fra bunden eller på en eksisterende platform. Vi har adgang til app-udviklere fra Egypten, der er specialiserede i forskellige teknologier.

Vi er i SDEX opdateret med markedets nyeste tendenser og kan derfor finde dig det allerbedste match. Vi kan bl.a. finde udviklere, der er specialister i:

  • Native apps
  • Cross-platforms apps
  • IOS-udvikling
  • Android-udvikling.

SDEX rekrutterer dine appudviklere, som matcher dine behov og kravspecifikationer. Vi tester altid de udvalgte kandidater i deres tekniske evner og kompetencer i fx programmeringssprog, databaser, source control, cloud services, datasikkerhed og datapolitik, algoritmer, kodning og deres evne til problemløsning.

Dermed er du sikret topdedikerede og dygtige udviklere – til en brøkdel af prisen. Dine appudviklere bliver en integreret del af dit team, og arbejder kun for dig fra vores kontor i Cairo.

IT-outsourcing der virker

Appudvikling er dyrt, og det kan være svært at finde den helt rette udvikler. Som regel er det er en langsommelige og bekostelig proces – endda uden garanti på det rette match.

Vi har mange års erfaring i at matche danske virksomheder med egyptiske softwareudviklere og levere bæredygtige løsninger til markedet. Gennem årene har vi udviklet et koncept og rekrutteringsmetode, der sikrer et match. Vi kan derfor garantere dig et match, fordi vi har et indgående kendskab til både dansk og egyptisk forretningskultur.

Dit væksteventyr starter hos SDEX

Når du ansætter softwareudviklere, som et team eller blot en enkelt udvikler, tilbyder vi attraktive og fleksible samarbejdsmodeller.

Vi arbejder med skalerbare teams, der bevæger sig i takt med din virksomheds vækst. Du outsourcer ikke blot din softwareudvikling, men også rekrutteringsprocessen og HR. Vi står ganske enkelt for det hele.

Du skal blot udvælge dine kandidater og onboarde dem til dit team. Du er også med til at bestemme, hvor
meget eller hvor lidt, SDEX skal bistå med ledelse af dit team.

Der er store besparelse at hente, når du ansætter dine appudviklere og webudviklere med SDEX. Du får en egyptisk udvikler til en tredjedel af prisen. Dette skyldes de lave leveomkostninger i Egypten – men ikke på bekostning af kvaliteten.

Egyptiske udviklere uddannes på IT-universiteter, der er blandt de bedste i verden. De er højtuddannede og ofte specialiserede i avancerede systemer, da der er hård konkurrence om attraktive jobs.

Internationale og europæiske virksomheder er blandt attraktive jobs, og derfor er egyptiske udviklere også gode til at tilpasse internationale arbejdspladser. Og da forretningssproget er engelsk, behersker alle vores softwareudviklere et godt engelsk.

Vi kan godt sætte os ind i, at der er en tryghed ved at have en inhouse-udvikler. Men de mange fordele ved outsourcing er ikke at tage fejl af. Vores samarbejde forløber ud fra 4 enkle trin:

Strategimøde der afdækker dine behov

Et strategimøde er et møde, som har til formål at afdække dine forretningsbehov, din virksomhedskonstellation, IT-projekter og kravspecifikationer.

Det er et helt uforpligtende møde, der sigter efter at finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og hvilken samarbejdsmodel der passer bedst til dig og dine behov.

Rekruttering og match

Vi rekrutterer dine udviklere fra vores database, og vi tester dem så de matcher din virksomhed og projekter. Inden for 2 uger vil du modtage en shortliste med dine spidskandidater.

Du vælger selv, hvem du ønsker at interviewe og efterfølgende ansætte. Vi er med under processen og sparrer med dig omkring sammensætning af team eller valg af en udvikler

Onboarding af dine nye udviklere

Når du har valgt dine softwareudviklere til dit team, afholder vi en workshop, hvor vi klæder dem på til at indgå i en dansk virksomhed og giver dem forståelsen af dansk virksomhedskultur. Vi er med til at onboarde
dit softwareteam og er med hele vejen med anbefalinger til det bedste samarbejde.

Dit softwareteam og udvikler er ansat i SDEX, og de får attraktive lønpakker og arbejdsforhold fra vores kontor i Cairo. Vi sørger for at dine softwareudviklere har adgang til faglig sparring, kompetenceudvikling og gode arbejdsforhold, og vi leder dem i samarbejdet med dig.

Vi finder din næste softwareudvikler

Har du fået mod på at starte dit næste væksteventyr med SDEX? Book et møde, hvor du kan få svar på spørgsmål om, hvordan vi kan finde specialiserede ressourcer til lige netop din virksomhed. Du skal blot udfylde formularen, og vælge en dato, der passer dig.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3164 2670 eller på mail info@sdex.dk .