fbpx

SDEX

yes we are open sign in window
10 reasons why small and medium sized companies need a website

10 grunde til små virksomheder har brug for en hjemmeside

Skal jeg have en hjemmeside?

Det er et spørgsmål mange mindre virksomheder spørger sig selv. Måske tænker du; nej det er min virksomhed da ikke stor nok til, og mine kunder skal ikke købe mine produkter online. Sandheden er dog, at næsten alting i dag er ved at være tilgængeligt online, og hvorfor skal du så ikke også kunne konkurrere med der?

For at give dig en idé om hvorfor det er vigtigt, at din virksomhed også skal have en hjemmeside, har vi her samlet 10 grunde til, hvorfor mindre virksomheder netop har brug for en.

building a website from scratch

Her er 10 grunde til, at små virksomheder skal have en hjemmeside:

 1. Din virksomhed er aldrig lukket
  Det er de færreste, der har lyst til at stå op på arbejde kl. 04:00 om morgenen, eller blive på arbejde til kl. 23:00 om aftenen. En hjemmeside med en eventuel webbutik sørger for, at du aldrig har lukket – uden at du behøver være på arbejde. Så udover at din virksomhed altid er åben, så gør du den også mere geografisk tilgængelig for folk, der måske ikke bor fysisk nok tæt på dig. Derved har du nu også muligheden for øget salg.
 2. Du kan ramme et større marked
  I forlængelse af første punkt kan du ved at være online nå ud til et større marked. Du har som sagt nu muligheden for at sælge til folk der geografisk er langt fra dig. Det gælder selvfølgelig ikke kun Danmark. Med en hjemmeside har du også mulighed for at nu ud globalt.
 3. Dine konkurrenter har en hjemmeside
  De fleste forbrugere starter i dag deres kunderejse online. Det gør de fordi, de her har adgang til at researche samt læse anbefalinger om et givent produkt. Det er derfor vigtigt, at du også har en online tilstedeværelse, hvor de kan læse om dine produkter og services. På den måde forbliver du også konkurrencedygtig.
 4. Vis dine produkter og services
  Ikke nok med at du kan få en masse beskrivelser og billede om dine produkter og services op på en hjemmeside. Så kan du også vælge at lave instruksionsvideoer, eller præsentationsvideoer. Sælger du fx cykler, kan en præsentationsvideo af en helt ny cykel måske vække en større interesse hos en forbruger, fordi de nu kan se hvordan den kører.
 5. Du kan give bedre support
  På en hjemmeside har du også muligheden for at sætte en chat op, så du kan hjælpe dine kunder, eller kommende kunder, når de har brug for det – i realtid. Du kan også lave en FAQ side, hvor du samler de mest stillede spørgsmål og besvarer dem.
 6. Du får større troværdighed
  I dag er der internet adgang næsten alle steder, og i Danmark er vi flittige onlineshoppere. Derfor betyder en hjemmeside meget for din virksomheds troværdighed. Her kan forbrugere nemlig læse anmeldelser, og se eventuelle samarbejdspartnere. Derudover, er det også vigtigt, at din hjemmeside har et pænt og moderne design – da dette også er med til at give et positivt indtryk af din virksomhed som helhed.
 7. Sociale medier er ikke godt nok
  Har du oprettet en virksomhedsprofil på Facebook, og tror du, at det er nok? Det er det ikke. For folk bruger mindre og mindre tid på Facebook, da de rykker til andre platforme. Det betyder ikke, at Facebook er ubrugeligt, for det er det ikke. Men i 2018 bruge folk faktisk 50 millioner timer mindre på Facebook end året før.
  Derfor skal du sørge for, at du også er tilgængelig på en hjemmeside. Derudover kan du, have meget mere information stående på en hjemmeside end på en Facebookside. 
 8. Du får større indflydelse
  Ved at have en hjemmeside sørger du for hvad folk skal læse om din hjemmeside. Det er dine ord, der bliver skrevet ned. Du er derved med til at sætte dagsordenen selv. Uden en hjemmeside, har du ikke muligheden for, at forklare hvorfor netop dine services og produkter er gode – eller hvorfor en kunde skulle kigge forbi din butik eller ringe lige netop efter dig.
 9. Giv dine medarbejdere resourcer
  Vi har talt en del om dine kunder og potentielle kunder, men du kan også hjælpe dine medarbejdere. Det kan være, der er en masse instruktioner dine medarbejdere skal have, eller en masse produktviden. Dette kan du give dem på din hjemmeside. Det kan være på et under domæne, eller en webportal – det er helt op til dig
 10. Du kan lave bedre marketing
  Internettet har åbnet op for et hav af muligheder inden for markedsføring. Din hjemmeside kan være med til at bære folk igennem salgstragten, og det giver dig også en mulighed for at være synlig på søgemaskiner. Hvilket kort sagt kan tiltrække endnu flere kunder.

En ting er sikkert, i dagens Danmark er der et stort behov for en hjemmeside. Det kan selvfølgelig være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Derfor er vi her - for at hjælpe dig. Du kan bestille et uforpligtende møde med os, hvor du kan fortælle os, hvad du leder efter, og vi vil rådgive dig på den bedst mulige måde.

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter lige her.