fbpx

SDEX

space outsourcing mvp
5 reasons why Outsourcing MVP Development is a Good Idea

5 gode grunde til at outsource MVP udvikling

Forestil dig dette: Du har en god ide til et nyt produkt, du ved, at du vil udvikle det, og du ved, at du har kapital til det. Der er kun et problem; Du ved ikke, hvem der skal udvikle det. 

Webudvikling kan være en meget dyr affære, afhængigt af hvad du forsøger at lave. Derfor er der flere og flere virksomheder, som i dag vælger at bruge MVP-metoden. Med MVP laver du dit Minimal Viabale Product (MVP), sætter det på markedet, og arbejder dig så hen imod slutproduktet med hjælp af feedback. Selv om dette medfører mange fordele for udviklingsprocessen, kan det stadig være meget dyrt, hvis du selv skal finde og ansætte de rigtige kandidater til jobbet - især hvis det kun er et tidsbegrænset projekt. 

Outsource udviklingen af dit MVP

Det er her, hvor outsourcing kommer ind. En af de bedste måder at reducere de høje omkostninger på, der forekommer ved at skabe dit nye produkt, er at oursource udviklingen til dygtige fagfolk uden for dit lands grænser. Ud over lavere omkostninger, kommer der også en masse andre positive fordele ved at outsource din produktudvikling.

5 grunde til at du bør outsource MVP-udvikling 

 1. Projektledelse er nemmere
  En af de store fordele ved outsourcing er, at du ikke behøver at bruge tid på rekruttering eller træning af en ny medarbejder. Du skal kun bruge tid på at fokusere på din idé, og så vil outsourcingbureauet klare resten. Når du arbejder sammen med et outsourcingbureau, får du også et bedre overblik over tidsplanen for hele dit projekt. Du vil være derfor være i stand til at styre hele processen meget lettere, da bureauet nok skal sørge for, at levere til de frister i aftaler.
 2. Forpligtelserne er kortsigtede
  Når du vælger at bruge outsourcing til din MVP-udvikling, har du mulighed for kun at hyre én ekspert eller et team af eksperter i en kort periode. Det betyder at du undgår at skulle betale løn efter projektet er færdig, da der ikke er nogen langsigtede omkostninger forbundet med outsourcing.
 3. Strukturerede processer 
  Når du arbejder med en meget erfaren udvikler og bureau, har du også mulighed for at implementere en struktureret proces gennem hele udviklingen af dit MVP. Da de ikke har brug for din vejledning, er forløbet langt lettere helt fra den oprindelige planlægning til den endelige levering af dit MVP. Et godt outsourcing bureau vil også sørge for at kommunikere med dig, så ofte som muligt, igennem hvert trin af processen. 
 4. Spar tid
  At finde og ansætte en fuldtidsudvikler til dit eget hold kræver en kandidat, der ikke kun er god på papir, men også har en personlighed, der passer ind på dit team. Dette tager lang tid, da du bruger masser af timer og ressourcer på at gå igennem jobansøgninger, interviews og derefter træning af dem. Hvis du vil spare tid og få dit produkt hurtigere på markedet - er outsourcing vejen frem.
 5. Spar penge
  Vi vil igen ligge meget vægt på dette; outsourcing af udviklingen af dit MVP vil spare dig penge. Omkostningerne ved at ansætte en dygtig udvikler i udlandet er betydeligt lavere end at ansætte en lokal udvikler. Og husk at de penge, du sparer med outsourcing, kan bruges på fx et mere feature rigt MVP, eller et helt andet projekt, du måtte have i din pipeline.

 

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter lige her.

<!– End of Meetings Embed Script —>