fbpx

SDEX

lines of code mvp
7 successful companies built with outsourced development

7 succesfulde virksomheder der er bygget ved at outsource produkt udviklingen

Hvis du overvejer at outsource din MVP-udvikling, men spørger dig selv, om det ville være en god idé eller ej. Så tag et kig på disse 7 virksomheder. Der findes nemlig mange virksomheder, små og store, der har brugt outsourcing til at udvikle deres projekter. Nedenfor finder du en liste over ti velkendte firmaer, der alle falder ind under denne kategori.

building a website mvp

7 Succesfulde virksomheder bygget med outsourcet udvikling:

 1. Slack
  Et samarbejdsværktøj, der gør det nemt at tale og chatte med dine kolleger online. Det blev lanceret tilbage i 2013 af fire grundlæggere. I de tidlige stadier valgte de at outsource dele af deres app til MetaLab. (Læs historien her). 
 2. Alibaba
  En online shoppingplatform, som i dag en af de største, med en sjov begyndelse. I deres tidlige dage havde virksomheden ikke de rigtige medarbejder med de rette færdigheder til at udvikle den platform de vil have, der skulle kunne konkurrere med eBay, så de outsourcede det derfor FRA Kina til USA. (Læs mere her) 
 3. GitHub
  Et sted du kan gemme, dokumentere, redigere og dele privat kode. Grundlagt i 2008 med rødder i en outsourced webkonsulent firma. Grundlæggerne hyrede en outsource-entreprenør til at bygge GitHubs back-end, eller rettere en funktion af den. (Læs mere om dem her).
 4. Skype
  En online lyd- og videochatplatform. Skype blev grundlagt I begyndelsen af 2000. Det var dengang en strålende og unik ide, der kom fra svenske Niklas Zennström og danske Janus Friis. De valgte at outsource dele af deres produktudvikling til Estland. I dag ejes Skype af Microsoft og er et udbredt værktøj, der bruges af utallige virksomheder.
 5. Basecamp
  Et webprojekt udviklingsværktøj. Grundlagt i 2004, og meget lig GitHub var de oprindeligt et web-konsulentfirma, og da selskabet langsomt voksede, outsourcede de app-udviklingen for at reducere omkostningerne. (Læs deres historie her)
 6. MySQL
  Et databasesystem. Fra begyndelsen (for mere end 20 år siden) troede MySQL på at outsourcing af de fleste medarbejdere til og i forskellige lande, var vejen frem. Dette er en strategi, de har holdt sig til, da deres personale er placeret over hele verden i dag.
 7. Toggl
  Et tidsregistreringssværktøj. Toggl blev grundlagt i Estland ved hjælp af outsourcing af softwareudvikling. I dag opererer Toggl hovedsageligt med et team af ansatte på tværs af 19 tidszoner - altså outsourcing. (Læs mere om dem her).

 

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter lige her.