fbpx

SDEX

do you need web developers
Are you also in need of developers?

Mangler du også udviklere?

Er din virksomhed i rivende vækst, og står du, som mange andre virksomhedsejere i Danmark og mangler en rigtig god udvikler? Så er det ikke en uhørt problematik, og du er bestemt ikke ene om det.

Mange danske it-selskaber står nemlig og mangler gode udviklere og programmører. I en artikel på finans.dkkunne man tilbage i Marts 2019 læse, at det er helt op imod 3.500 stillinger der mangler at blive besat, og det er blot i København og Aarhus-området.

Det er dyrt at ansatte folk, som måske smutter igen

Der er simpelthen ikke nok IT-folk i Danmark til at få alle stillinger besat. Derfor er flere og flere virksomheder begyndt, at finde arbejdskraft udenlands. De bruger lang tid på at finde kandidaterne, og så derefter få dem til Danmark – som kan være besværligt nok i sig selv. Der sker jo desværre også nogle gange det, at disse nye medarbejdere hurtigt får en masse andre tilbud, og du kan derfor ikke være sikker på, at have din nye medarbejder i lang tid.

Det kan altså være rigtig dyrt, at skulle bruge lang tid på at finde en god udvikler. Især hvis du så mister medarbejderen til en konkurrent pga. Lønudviklingen.

Din løsning: Få outsourcet dine opgaver 

Der findes heldigvis også andre løsninger. En af dem er outsourcing. Ved at outsource arbejdet, slipper du for at bruge lang tid samt mange penge på, at finde og fastansætte den rette kandidat. Når du outsourcer dine arbejdsopgaver, vil en anden virksomhed sørge for, at alle dine krav mødes - samtidig med at du ikke behøver bruge tid og penge på en fastansættelse.

Her hos SDEX hjælper vi dig med at finde en holdbar løsning, og den helt rigtige udvikler til netop dit projekt. Skal du bruge én udvikler, eller er du på udkig efter et helt hold? Vi kan hjælpe dig med begge. Disse hold, eller enkelte udviklere, opererer under dit tilsyn og ledelse – helt uden at skulle gennemgå de udmattende og tidskrævende HR-processer.

Du er velkommen til at bestille et uforpligtende møde med en af vores konsulenter, så vi sammen kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

 

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter lige her.