Frontend udvikler

Frontend udvikler

I SDEX kan vi nemt og hurtigt finde topdygtige og dedikerede frontend udviklere, der kan fuldende dit softwareteam. Vi har specialiseret os i at finde de mest kvalitative ressourcer inden for softwareudvikling og har flere års erfaring med at matche de bedste softwareudviklere med danske virksomheder.

Frontend udvikling er, ligesom resten af IT-branchen, i konstant udvikling, og vi har høje krav til de frontend udviklere, vi rekrutterer til danske kunder. Når vi udvælger softwareudviklere, stiller vi ikke blot krav til deres tekniske færdigheder. Vi stiller i lige så høj grad deres evne til at forstå tekniske kompleksiteter, responsive designs og løsninger, ligesom det er vigtigt, at frontend udvikleren kan samarbejde med øvrige udviklere i netop dit softwareteam.

I SDEX håndplukker vi de bedste frontend udviklere, og vi har adgang til alle senioriteter. Vores egyptiske frontend udviklere er specialiseret inden for:

  • Angular
  • React
  • Vue.js
  • WordPress
  • Html
  • Css
  • Javascript
  • Jquery

IT Outsourcing skaber vækst

Rekruttering og ansættelsesprocesser tager tid og koster mange penge. Vi tilbyder et outsourcingskoncept, der letter denne byrde. Samtidig får du topkvalificerede softwareudviklere, der arbejder på dine IT-projekter og softwareløsninger.

Frontend udvikleren bliver din, mens vi sørger for alt andet. Vores koncept er bygget på, at vores kunder udelukkende skal fokusere på deres IT-projekter og skabe vækst. Vi finder, ansætter og overtager al administration og HR på dine softwareudviklere.

Dine egyptiske softwareudviklere arbejder fra vores kontor i Cairo i en danskledet virksomhed. Du får derfor medarbejdere, der er sikret gode arbejdsforhold, samtidig med at vi er medvirkende til, at de altid er dedikeret og motiverede.

Egypten er en attraktiv destination inden for outsourcing, da forretningssproget er engelsk, og egypterne har gode engelskkundskaber og kulturel parathed. Processen er nem og overkommelig, fordi vi påtager os hele rekrutteringsprocessen. I behøver blot at vælge den eller de frontend udviklere, I ønsker at ansætte til jeres team.

Vi finder din næste udvikler

Processen er nem og gnidningsfri, og vi har gjort det til vores niche at rekruttere de helt rigtige kandidater til danske virksomheder.

Rekruttering kan være en lang og udmattende proces. Men vi har knækket koden til, hvordan vi matcher danske virksomheder på bare 14 dage. Vores softwareudviklere og softwareingeniører er screenet i forvejen til vores database, og dette giver os et forspring i udvælgelsen af de rette kandidater.

Processen er opdelt i 5 trin fra første indledende møde, til du har din udvikler:

Strategimøde: Afdækning af dine behov

Første skridt i processen er at afholde et strategimøde Et strategimøde er et møde, som har til formål at afdække din forretningsbehov, din virksomhedskonstellation og IT-projekter.

Det er et helt uforpligtende møde, der sigter efter at finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og hvilken samarbejdsmodel, der passer bedst til dig og dine behov.

Mødet vil hjælpe dig med at forstå, hvordan vores outsourcing koncept kan hjælpe dig med at opnå dine mål hurtigere, og du får et indblik i de reducerede omkostninger på udvikling. Det er med andre ord starten på dit kommende væksteventyr..

Vi laver et skræddersyet tilbud

Efter vi har fået et indblik i jeres behov, projekter og hvilke ressourcer, du mangler, vil vi udarbejde et tilbud med en skræddersyet samarbejdsmodel, der matcher dine krav og behov.

Du vil få udleveret et kompetence matrix som du skal udfylde. Kompetence matrix’ er en række spørgsmål, der giver os en forståelse for jeres behov, hvilke ressourcer og teknologier, du mangler. Det hjælper os samtidig med at forstå, om der er tale om lange eller kortvarige ansættelser.

I modtager en liste med jeres spidskandidater

Du vil inden for 2 uger modtage en shortliste over nøje udvalgte kandidater, som du kan vælge i mellem. Der er typisk tale om 2-3 kandidater at vælge imellem per udvikler. Du kan selv vælge, om du ønsker at interviewe dem alle, eller du kan udvælge dem, du finder mest passende.

Kontrakt og onboarding

Nu er dine udviklere ansat. Vi vil herefter iværksætte en onboarding strategi, som er tilpasset din forretning og ønsker. Vi lægger stor vægt på en grundig og ordentlig onboarding, da det er vores erfaring, at det fører til gladere medarbejdere og en god start for alle parter. En god onboarding skaber altid et godt grundlag for et godt og frugtbart samarbejde.

Fastholdelse, support og vækst

Vi har stor fokus på, at dit team har de bedste forudsætninger for at performe for dig. Vi har erfaring med, at gode arbejdsforhold og trivsel øger udviklernes præstationer og performance.

Derfor får dine udviklere et godt fysisk arbejdsmiljø på vores kontor i Cairo, løbende kompetenceudvikling, attraktive lønpakker og vidensdeling. Vi bidrager med at minimere eventuelle frustrationer, kulturelle forskelle og misforståelser ved at være tæt på jeres team. De vil fysisk sidde sammen med vores eget team i SDEX. Dette giver dig ro og overskud til at fokusere på din forretnings vækst og udvikling.

Vi laver et skræddersyet tilbud

Er du klar til at starte processen med at finde din næste softwareudvikler? Ved at besvare nogle få spørgsmål om dig og din virksomhed, kan vi hjælpe dig i gang med det samme. Det tager mindre end fem minutter at igangsætte processen – prøv her.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende møde med os først, kan du booke et møde en du kan også ringe på 31 64 26 70 eller skrive på info@sdex.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig trygt videre i jagten på din næste udvikler.