Vi har de softwareudviklere og specialister der skal til for at skalere din forretning.
Vi bygger bro mellem virksomheder og talenter inden for softwareudvikling

Mangel på
softwareudviklere er ovre.
vi garanterer et match!

Du behøver ikke længere begrænse dig ud fra præmissen om, at der er mangel på dygtige og erfarne softwareudviklere. Vi ved godt, at mange foretrækker inhouse udviklere, men hvorfor gå på kompromis med erfaring og kompetencer, når du kan få de bedste udviklere? De lavere omkostninger er egentlig bare en sidegevinst, fordi langt de fleste er villige til at betale for kvalitet. Vi garanterer et match- vi kan finde lige én udvikler du mangler til at skalere din forretning.

Dette får du med SDEX

Troværdige og specialiserede softwareudviklere

Egypten er kendt for dets anerkendte IT-universiteter og IT-ingeniør skoler, hvor de bliver uddannet i at mestre avancerede teknologier. Vi har adgang til en enorm talentpulje af erfarne softwareudviklere og IT-ingeniører, som både har dokumenteret track record og teknologiske greb på flere niveauer.

Omhyggelig rekrutteringsproces

Vores rekrutteringskonsulenter er ekstrem omhyggelige i udvælgelsen af udviklere og hver en udvikler er håndplukket og afprøvet inden du bliver præsenteret for dem.

Hurtig proces

Processen er hurtigere. Du kan kan blive præsenteret for en shortliste af udviklere i løbet af 2 uger og ikke 2 måneder, som en normal ansættelsesproces tager. Vi letter processen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Gennemsigtighed

Helt fra start, er det vigtigt for os at du er klædt på og bliver involveret i processen. Vi gør en dyd ud af at du føler dig tryg i processen og at vi imødekommer dine krav. Vores udviklere er også screenet efter engelskkundskaber og er indforstået med at arbejde i internationale miljøer.

Dit team, dine betingelser

Du kan arbejde med dit softwareteam på dine betingelser. Dine udviklere bliver en fuld integreret del af dit mulige eksisterende team, de arbejder bare remote.

Metoden der skaber vækst

Fordi vi letter rekrutteringsprocessen, kan du fokusere på andre områder der skaber vækst i din forretning.

Hvilken type softwareudvikler leder du efter?

  • All
  • Business Analysts
  • Backend Developer

Beregn en softwareudviklers løn efter destination

Overvejer du at ansætte en udvikler remote? Du kan prøve vores beregner og se hvad lønomkostningerne er for softwareudviklere i andre lande.

En udviklers gennemsnitlige årlige lønniveau

Kom i gang

Du er kun et skridt væk fra at skalere din forretning

01

Strategimøde

Sæt os ind i dine kravspecifikationer

02

Ansæt

Ansæt de bedste softwareudviklere på bare 2 uger

03

Skalér din forretning

Opskalér dit IT-team med topspecialiserede softwareudviklere

Hør mere om hvordan det foregår, hvis du vælger
os som din softwareleverandør

Vi har udviklet mange forskellige løsninger, produkter og skaleret softwareteams for vores kunder i mange størrelser og former. Her er er hvad vores kunder siger om os.

Udtalelser fra kunder

SDEX' rekrutteringsteam har fra starten været meget nemme at arbejde med og forstod vores behov og hvad vi ledte efter i vores udviklere. De matchede os med et team af software ingeniører som arbejdede for os i 6 måneder. Vi var meget imponeret over, hvor hurtigt de matchede os med de rette kandidater og udviklernes tekniske niveau. Vi vil varmt anbefale dem for hurtig og kvalitetssikret rekruttering af dygtige software ingeniører.

Fady Boush PropertyWatch

Vi havde helt fra start et rigtig godt samarbejde og SDEX' rekrutteringsteam var meget professionelle og nemme at arbejde med. De fandt et hold af software ingeniører som arbejdede for os i 6 måneder. Vi var meget imponeret over hvor hurtigt SDEX parrede os med de rette kandidater og med den kvalitet som hørte med. Vi kan stærkt anbefale SDEX for deres hurtige rekruttering og kvalitet.

Torben Dahl Department Manager Software - Soft & Teknik A/S

Til udvikling af Jayflux manglede vi dygtige udviklere der kunne indgå i vores team. Da vi er en start-up og har fokus på at komme ud med produktet og samtid er cost-bevidste, besluttede vi at kigge efter en sourcing-partner der kunne hjælpe os med at udvikle på produktet og indgå i vores Team. Valget landede på SDEX, der har både kunne levere teams og udviklere, som er kompetente. Vi fik muligheden i at få et Managed Team, eller enkelte udviklere. Vi valgte det sidste, da teamet her var etableret. Kandidater blev præsenteret og vi udvalgte udviklerene. Vi fik 5 kandidater tilbudt som SDEX mente matchede behovet. Det var en kort og professionel process fra start til udviklerne var en del af det agile team.

Nicolai Harbech. Co-founder, Jayflux ApS

Om SDEX

Vi udfordrer den traditionelle tilgang til ansættelsesproceduren

Den traditionelle tilgang til ansættelsesproceduren er ikke længere tilstrækkelig. Fremtiden er digital og derfor kan ansættelsesproceduren også gøres bedre, smartere og hurtigere. Hos SDEX hjælper vi virksomheder med at forberede deres forretninger på en fremtidssikret og digital virkelighed ved at matche dem med de bedste og mest kvalificerede softwareudviklere.