Vi hjælper virksomheder med at finde det rette match, hurtigt og sikkert
SDEX fokuserer at gøre både små- og mellemstore virksomheders rekrutteringsprocesser nemmere og bedre ved at matche dem med talentfulde softwareudviklere inden for få dage.

Vores kunder

Vores arbejde

HPQ

HPQ er en dansk IT-virksomhed som bygger Cloud og IoT løsninger og som hjælper virksomheder med at gøre komplekse systemer simple. De hjælper virksomheder med at samle deres IT i skyen, automatisering af tilpassede arbejdsgange og visualisering af Big Data i real tid. HPQ manglede udviklere til at varetage dele af deres udvikling inden for deres teknologier og skalére på deres eksisterende IT-team. SDEX fandt dem en udvikler i løbet af 2 uger, som de ansatte remote i deres IT-team.

Soft & TEKNIK

Sådan reducerede Soft & TEKNIK 60% af deres rekrutteringsomkostninger

Jayflux

Jayflux er en IoT-analyse løsning der hjælper virksomheder med at analysere på hvad der skal til for at optimere forretningen. De analysere og måler virksomheders kundeadfærd i realtid, øger konverteringen og sikrer databeskyttelse. SDEX rekrutterede et dedikeret team af udviklere og softwareingeniører som blev en del af deres in-house team.

ORDR

ORDR er et frokostsystem, som gør op med den traditionelle måde for virksomheder at håndtere frokostordninger på og dermed minimere madspild.

Ordr bad SDEX om at bygge en platform som tilbyder og frokostordninger i Danmark. Platformen henvender sig til cateringbranchen med fokus på frokostordninger og undgå madspild.
Formålet var at gøre det lettere for virksomheder at bestille frokost gennem en leverandør og samtidig gøre det mere overskueligt for leverandøren at holde overblikket og gøre hvad de er gode til.
Deres formål er at fjerne alt det administrative arbejde fra catering virksomheder, så de kan fokusere på at gøre det som de er bedst til, at lave mad.

Det var særligt vigtigt for Ordr, at kunder var i stand til at logge ind i systemet til slutbrugere. Der blev også oprettet et masterlogin således, at kunder selv kan oprette slut kunde adgang. SDEX udviklede en webbaseret app fra bunden og stod for implementering af Roundsquares flotte grafiske design. SDEX udviklede integration med flere betalingssystemer, hvilket var en central del af opgaven. Hjemmesiden blev fuld responsiv og virker i alle skærmstørrelser og siden har ligeledes en crossplatform, der virker i alle browsere på PC, Mac, tablets og smartphones. SDEX bistod også med vedligeholdelse, opdatering og monitorering af systemet.

SDEX' rekrutteringsteam har fra starten været meget nemme at arbejde med og forstod vores behov og hvad vi ledte efter i vores udviklere. De matchede os med et team af software ingeniører som arbejdede for os i 6 måneder. Vi var meget imponeret over, hvor hurtigt de matchede os med de rette kandidater og udviklernes tekniske niveau. Vi vil varmt anbefale dem for hurtig og kvalitetssikret rekruttering af dygtige software ingeniører.

Fady Boush PropertyWatch

Vi havde helt fra start et rigtig godt samarbejde og SDEX' rekrutteringsteam var meget professionelle og nemme at arbejde med. De fandt et hold af software ingeniører som arbejdede for os i 6 måneder. Vi var meget imponeret over hvor hurtigt SDEX parrede os med de rette kandidater og med den kvalitet som hørte med. Vi kan stærkt anbefale SDEX for deres hurtige rekruttering og kvalitet.

Torben Dahl Department Manager Software - Soft & Teknik A/S

Til udvikling af Jayflux manglede vi dygtige udviklere der kunne indgå i vores team. Da vi er en start-up og har fokus på at komme ud med produktet og samtid er cost-bevidste, besluttede vi at kigge efter en sourcing-partner der kunne hjælpe os med at udvikle på produktet og indgå i vores Team. Valget landede på SDEX, der har både kunne levere teams og udviklere, som er kompetente. Vi fik muligheden i at få et Managed Team, eller enkelte udviklere. Vi valgte det sidste, da teamet her var etableret. Kandidater blev præsenteret og vi udvalgte udviklerene. Vi fik 5 kandidater tilbudt som SDEX mente matchede behovet. Det var en kort og professionel process fra start til udviklerne var en del af det agile team.

Nicolai Harbech. Co-founder, Jayflux ApS

Hør mere om hvordan det foregår, hvis du vælger
os som din softwareleverandør

Vi har udviklet mange forskellige løsninger, produkter og skaleret softwareteams for vores kunder i mange størrelser og former. Her er er hvad vores kunder siger om os.