Vi er SDEX
Din foretrukne software leverandør

Vi tror på
Ideer og muligheder

Ideer og muligheder

“Vi er drevet af vores kunder og ønsker at være linket mellem virksomheder og de største IT-talenter inden for softwareudvikling.” Mohamed Ali, CEO og founder af SDEX

Hvem er vi

Vi er en software leverandør der leverer softwareudvikling til små og mellemstore virksomheder. Vi bygger software på innovativ teknologi og er altid opdateret med de nyeste tendenser. Vi kan forløse enhvers virksomheds digitale potentiale og der er ikke meget der er for stort eller for småt. Vi bygger nemlig ikke kun koder, men rådgiver og bringer din virksomheds ideer i spil så dine softwareløsninger bliver konkurrencedygtige, brugervenlige og skalérbare.

SDEX blev til ud fra konceptet om at bygge bro mellem to verdener – den danske og den egyptiske og heraf bringe det bedste i spil. Dansk kvalitet og forretningsforståelse og egyptisk IT-talent.

Fra Ide til virkelighed, vi er her for at realisere dine ideer

I vores digitale tidsalder er alle virksomheder nødt til at forholde sig digitaliseringen af deres forretning for at kunne forblive konkurrencedygtige og tilfredsstille deres kunder med digitale produkter og løsninger. Vi ser at virksomheders succes og vækst ofte hænger sammen med, at de formår at være med på den digitale bølge og imødekommer deres kunders ønske om tilgængelighed og brugervenlighed.

“Digital transformation er et skridt tættere på vækst og succes”

Hos SDEX hjælper vi virksomheder med at indfri deres digitale potentiale, samtidig med at vi minimerer omkostningerne på rekruttering.

Hurtigere rekrutteringsproces, sikret kvalitet

Normalt tager en rekrutteringsproces omtrent 30-60 dage, hvilket ikke altid er foreneligt med presserende projekter eller deadlines der skal overholdes. Vi har knækket koden til, hvordan rekrutterings processen kan gå betydeligt hurtigere, uden at det går på kompromis af valget af egnede kandidater. Vores rekrutteringskonsulenter har en funderet forståelse af markedet, teknologier og softwareudvikling og adgang til et enormt netværk af udviklere, der matcher din forretning.

Egypten med de mange IT-talenter

Egypten blev i 2016 udnævnt som verdens bedste outsourcing destination. Andre lande er kendt for deres tilgang til IT og hvor mange virksomheder har outsourcet deres IT til, men Egypten er en ny spiller på markedet og det er der rigtig mange årsager til. Hvert år graduerer mere en 50.000 egyptere fra IT-universiteter og ingeniørskoler, som findes blandt verdens mest anerkendte universiteter. De bliver uddannet i avancerede teknologier og forretningssproget er engelsk, både på universiteterne og i de fleste virksomheder. Egyptiske udviklere er dygtige til at tilpasse sig internationale miljøer, men de har også kant og er kan give fagligt modspil og engagere sig i deres arbejde og den virksomhed de arbejder for. Vi sørger altid for at vi i samarbejdet med vores kunder og vores udviklere altid bygger på gensidig respekt, god kommunikation og at samarbejdet fungerer for alle parter. Vi sikrer desuden at alle udviklere har ansættelsesforhold der lever op til danske standarder og rettigheder.

Tilpassede løsninger

Vi forstår at det skaber pres, at virksomheder skal være opdateret med den nyeste teknologi, krav om brugervenlighed, dynamiske kundeoplevelser og et marked i konstant forandring. Outsourcing af softwareudvikling, kræver også planlægning og forståelse for både marked og virksomheders behov. Vi lægger derfor stor vægt på vores strategimøder, som vi afholder med alle vores kunder. Her gennemgår vi processen skridt for skridt og kommer med anbefalinger til vores du kan optimere din softwareudvikling.

Vi skaber mulighed for vækst

SDEX er sat i verden med ambitioner om at blive den mest foretrukne software leverandør i Danmark. Vores team i både Danmark og Egypten har et fælles mål; at hjælpe vores kunder til vækst og sætte et aftryk der sikrer skalérbare softwareløsninger.