Fullstack udvikler

Fullstack udvikler

Du kan med SDEX få de bedste og mest specialiserede fullstack-udviklere til dit team. Vi har fullstack-udviklere i alle senioriteter og erfaringsniveauer.
Det er vanskeligt og tidskrævende at ansætte nye medarbejdere. I SDEX overtager vi hele processen, og du betaler kun for din fullstack-udvikler. Der er ingen skjulte gebyrer, og du skal kun fokusere på at udvælge den rigtige kandidat.

Fullstack-udviklere spiller en vigtig rolle i udviklingsteams, da de kan udvikle både frontend- og backend-teknologier, databaser, appikationer og DevOps. Herunder ser du de discipliner, en fullstack-udvikler skal beherske:

Professionel fullstack-udvikler til vækstskabende softwareudvikling

Vores fullstack-udviklere forstår kompleksiteter i softwareprojekter og kan bevæge sig i alle lagene i et digitalt projekt. Vi matcher dig med alsidige fullstack-udviklere, der forstår din softwareudviklings problemstillinger og arkitektur.

SDEX overtager ligeledes al HR, løn og administrative processer, og det frigiver dig tid til at fokusere på det vigtige i din forretning. Vi hjælper dig med at sammensætte dit softwareteam med en eller flere egyptiske fullstack-udviklere.

Outsourcing på danske vilkår

SDEX rekrutterer egyptiske udviklere til danske virksomheder. Egypten er en skjult perle, når det kommer til outsourcing og outstaffing af softwareteams. Faktisk blev Egypten i 2016 kåret som årets outsourcing destination.

Den mest åbenlyse årsag til, at Egypten er en af de helt stærke spillere inden for outsourcing er deres store talentmasse af IT-kandidater. Hvert år færdiguddannes 50.000 IT-kandidater fra IT-og ingeniør universiteter i Cairo, og dette udgør en kæmpe uudforsket talentpulje af ambitiøse IT-specialister.

SDEX’ fullstack-udviklere bliver ansat på dit team, og du kommunikerer direkte med din udvikler, medmindre andet ønskes. Din softwareudvikler bliver ansat på danske vilkår og får arbejdsplads på vores kontor i Cairo. SDEX er en dansk virksomhed, og dette afspejler også vores arbejdsmiljø og virksomhedskultur i Cairo. Hør hvordan vores kunde Jayflux havde succes med outsourcing her .

Dette får du når du ansætter fullstack udviklere med SDEX

Professionelle IT-talenter: Vi pre-screener alle kandidater i vores database, og du får kun tilsendt kandidater, der matcher dine kriterier 100%. Vi tilsender dig mellem 3-5 kandidater, som du kan vælge at interviewe. Rekrutteringsprocessen er fleksibel og skræddersyes til at imødekomme dine behov og krav.

Nem og hurtig rekruttering: Vi har en etableret database med hundredvis af softwareudviklere og ingeniører, som vi rekrutterer fra. Dette betyder, at vi kan finde den rette fullstack-udvikler inden for 2 uger.

Fleksible og skalerbare teams: Vores egne in-house projektledere og konsulenter er eksperter i at sammensætte professionelle softwareteams. Vi sikrer dermed, at dine udviklere er opdateret med den nyeste praksis indenfor softwareudvikling.

Kontorfaciliteter: Hver fullstack-udvikler, du ansætter med os, vil få en fuld arbejdsstation på vores kontor i Cairo. Der er gode og attraktive arbejdsforhold og gode mødelokaler til mødeaktiviteter med din fullstack-udvikler.

HR og administration: Du behøver kun at fokusere på det vigtige; udviklingsprocessen. SDEX overtager alt andet omkring din udvikler. Vi tilbyder attraktive lønpakker med tilhørende sundhedsforsikring til softwareudviklerens familie, der er med til at fastholde og motivere din fullstack-udvikler til at yde det bedste til din virksomhed.

Start rekrutteringen af din næste fullstack-udvikler i dag

Få et estimat på dit næste projekt ved at udfylde nedenstående kontaktformular: