PHP udvikler

PHP udvikler

Når du ansætter din PHP-udvikler med SDEX, skal du kun bekymre dig om din softwareudvikling.

Vi klarer alt andet, lige fra løn, kontorfaciliteter, HR og faglig sparring. Din udvikler arbejder kun for dig og dine projekter, så længe du ønsker det.

Hos SDEX har vi PHP-udviklere som mestrer følgende teknologier: :

  • PHPUnit
  • Larvel
  • Zend Framework
  • Drupal .
  • Symfony
  • Joomla
  • Magento
  • WordPress

Sådan skaber vi succesfulde digitale projekter

Det er vigtigt, at du er afklaret med dine projekters omfang, når du henvender dig til en softwareleverandør.

Men hvis du alligevel har behov for rådgivning til, hvordan du bedst kommer i mål med dine IT-projekter, så har vi i SDEX både IT-og forretningskonsulenter til formålet.

Vores konsulenter kan guide dig igennem vores kompetencematrix, så vi får et overblik over dine behov, og hvilke ressourcer du har brug for til dine softwareløsninger. Vi har flere års erfaring med innovative softwareløsninger til både store og små projekter.

Vi forstår dine udfordringer og arbejder målrettet på hurtigt at finde de mest egnede ressourcer. Vores rekruttering forgår hurtigt og ukompliceret. Vi kan sammensætte et team med de helt rette udviklere. Med det rigtige team bliver du konkurrencedygtig på de skiftende markedsforhold, ligesom du får adgang til de rigtige tech-skills på samme tid.

Vi gør det nemt at outsource din softwareudvikling

Vi arbejder ud fra ét mål, og det er at dine projekter lykkes tilfredsstillende og fører til vækst.
Vi har stor fokus på dit projekts prioriteter og dine behov løbende i processen. Vi vægter jeres mulighed for fleksibilitet højt, og derfor opererer vi med forskellige modeller inden for vores outsourcing-koncept. Vores forretningskonsulenter guider dig gennem vores forskellige modeller og rådgiver dig ud fra dit projekt eller softwareløsning, behov og budget.

Fordele ved at outsource din PHP-udvikler gennem os

 

Danske leverandører

Du får en dansk leverandør, der er specialiseret i at møde dine behov og omsætte dem digitalt med topspecialiserede udviklere. Vores PHP-udviklere mestrer flere frameworks, såsom; PHPUnit, Zend Framework, Laravel, Symfony, Joomla, Magento, WordPress og Drupal.

Du vælger selv, hvilken senority din udvikler skal have, og hvilket framework der passer til din udvikling. Vores IT-specialister yder rådgivning undervejs

Seriøse besparelser

Du får en højtuddannet PHP-udvikler til en tredjedel af prisen, og vi finder en kandidat der matcher din forretning. De lave levestandarder i Egypten er årsagen til, at lønningsniveauet er betydeligt lavere end i Danmark.

Vi tilbyder attraktive lønpakker til vores udviklere, som er højere end det normale lønniveau for at øge motivation, fastholdelse og dedikation. Der er ingen skjulte gebyrer, og vi opkræver intet for rekrutteringen af udvikleren. Du betaler et fast månedligt beløb for din udvikler, og vi sørger for alt andet.

Onboarding af dine nye udviklere

Når du har valgt dine softwareudviklere til dit team, afholder vi en workshop, hvor vi klæder dem på til at indgå i en dansk virksomhed og giver dem forståelsen af dansk virksomhedskultur. Vi er med til at onboarde
dit softwareteam og er med hele vejen med anbefalinger til det bedste samarbejde.

Dit softwareteam og udvikler er ansat i SDEX, og de får attraktive lønpakker og arbejdsforhold fra vores kontor i Cairo. Vi sørger for at dine softwareudviklere har adgang til faglig sparring, kompetenceudvikling og gode arbejdsforhold, og vi leder dem i samarbejdet med dig.

Du optimerer din forretning

De lavere omkostninger medvirker til, at du kan få langt mere udvikling for pengene. Du kommunikerer direkte med din udvikler på engelsk, og det foregår i samme tidszone. Det svarer til, at dine inhouse-udviklere arbejder hjemmefra, som under covid19, og du får samme gode resultater – men til en tredjedel af prisen.

Vil du høre mere om, hvordan du starter din rekruttering?

Har du fået mod på at kickstarte processen med at finde din næste udvikler til en tredjedel af prisen?

Kontakt os for et møde om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit næste IT-projekt, hvad enten det gælder frontend-udvikling, backend-udvikling eller app-udvikling – vi kan helt sikkert matche dig med en softwareudvikler, der passer til lige netop dit projekt.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på 31 64 26 70 eller sende os en mail på info@sdex.dk . Du kan også udfylde kontaktformularen herunder.