Python udvikler

Python udvikler

Python er et populært programmeringssprog, som kan bruges på flere områder, lige fra webapplikationer til datascience og AI og machine learning.

Vi hjælper dig med at finde Python-udviklere til dit team, der kan løse mange Python-baserede udviklingsopgaver og projekter. Vores Python-udviklere har stor erfaring med forskellige frameworks, herunder Django, Pyramid og Flask og findes i forskellige senioriteter.

Når du ansætter udviklere med SDEX, er der ingen dyre mellemled. Du leder selv dine udviklere, som bliver en del af dit team, mens vi står for løn, HR og administrativt omkring dine udviklere.

Sådan udvælger vi dine Python-udviklere

I SDEX har vi en etableret database med flere hundrede udviklere. Vi har i forvejen screenet en stor del af vores softwareingeniører. Denne screening indebærer blandt andet test af deres tekniske kompetencer og personlige styrker.

Når vi tester deres tekniske egenskaber, evaluerer vi på deres programmeringssprog, og hvor gode de er til at optimere deres kode, ligesom de skal løse en række praktiske tests.

I SDEX har vi stor fokus på vores softwareingeniørers personlige egenskaber. Samtidig har vi stor fokus på deres engelsksproglige kompetencer, samarbejdsevner og kulturelle parathed, så du får en udvikler, der matcher dit team perfekt.

Håndplukket til din virksomhed

På det indledende møde går vi i dybden med at forstå din forretning og eventuel eksisterende software og platforme. Vi bruger tid på at forstå jeres virksomhed og organisation, så vi kan håndplukke de helt rigtige kandidater.

På det indledende møde går vi i dybden med at forstå din forretning og eventuel eksisterende software og platforme. Vi bruger tid på at forstå jeres virksomhed og organisation, så vi kan håndplukke de helt rigtige kandidater.

Vi har mange års erfaring i rekruttering af offshore teams til danske virksomheder, og vi går langt for at finde det hele rigtige match. Du får tilsendt CV på potentielle kandidater, som du kan vælge at interviewe.

Sådan anbefaler vi, at du interviewer og tester din Python-udvikler

Vi har testet samtlige kandidater, inden du får deres CV’er tilsendt. Vi anbefaler, at du som en del af interviewet selv tester, om din Python-udviklers kompetencer matcher din softwareudvikling og projekter.

Start med at spørge kandidaten ind til generel viden om forskellige programmeringskoncepter og datastrukturer. Derefter kan du teste, om Python-udvikleren besidder viden om forskellen mellem depth-first search (BFS) og breadth-first search (DFS) og de 4 grundlæggende principper for OOP. Vi anbefaler, at du også tester din Python-udvikler i:

  • Nævn 4 data typer, fx dict, set, list og tuple med uddybning af hver enkelt
  • Iterators og generators i multithreading applikationer
  • Magic methods og GIL, samt forskellen på Python 2 og 3
  • Test i hvilke designmønstre Python-udvikleren behersker.

Hvis opgaven kræver frameworks, er det oplagt at teste udvikleren i forskellige frameworks. Alle vores Python-udvikleren skal f.eks. kunne mestre Django og Flask, som du kan teste dem i.

Du bør også teste, hvilken kvalitet Python-udvikleren koder i. Vi anbefaler, at du giver udvikleren en række praktiske tests i PEP8 retningslinjerne, så du kan vurdere, hvilke valg udvikleren tager, og hvor brugervenlig koden er.

Som du kan se, er der mange måder at teste din Python-udvikler. Vi er med hele vejen og evaluerer med dig, om den rette kandidat til dit team.

Din softwareudvikler får en grundig indføring i dansk virksomhedskultur og arbejdsmiljø. Vi sørger for, at din udvikler bliver en naturlig del af dit team, og vi hjælper med, at det foregår nemt og overkommeligt.

Din udvikler bliver en del af vores kontor i Cairo, og vi sørger for kontor og IT-faciliteter. Vi overtager også al HR og løn omkring din udvikler. Din udvikler får fri adgang til faglig og teknisk sparring med vores seniorudviklere og bliver en del af vores arbejdsfællesskab.

Fast kontaktperson hele vejen

Vi er med jer hele vejen og står til rådighed for rådgivning og support. Vi kender alle fordelene og udfordringerne ved outsourcing og hjælper jer undervejs i processen. Vi står også til rådighed, hvis dit softwareprojekt tager en anden retning, eller du har behov for flere ressourcer til dit softwareteam.

Konkurrencedygtige priser

Vi rekrutterer de bedste egyptiske softwareingeniører til dine projekter til en konkurrencedygtig pris. Den lavere levestandard i Egypten medvirker til, at du sparer en tredjedel af prisen på din softwareudvikling.

Outsourcing er et stærkt strategisk valg, fordi du kan komme længere med din softwareudvikling og samtidig håndplukke specialister til dine IT-projekter.

Du får med andre ord verdensklasse softwareudvikling uden at sprænge dine budgetter.

Lad os komme i gang allerede i dag

Lad os sammensætte softwareteam i verdensklasse. Fortæl os lidt om din virksomhed og book et møde med os her .

Hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere om, hvilke udviklere vi kan rekruttere til dit team, så kan du ringe til os på 31 64 26 70eller skrive på info@sdex.dk

Vi står klar til at hjælpe dig videre og gøre din softwareudvikling til en succes.