Få den bedste start med en introduktionstur til Cairo
Du får mulighed for at opleve den bedste outsourcing destination i MENA-regionen og møde dine udviklere.

Hvad er vores introduktionstur?

Vores introduktionsture er med til at kickstarte et rigtig godt samarbejde og du får samtidig et indblik i vores udviklingskontor i Cairo og møder dine udviklere. I får lov at opleve Egypten og selv få et indblik i, hvorfor at Egypten er en attraktiv outsourcing destination. Det er samtidig en rigtig god start, at I selv har mulighed for at møde jeres udviklere og eventuelt i den indledende fase selv interviewe potentielle kandidater til jeres projekter. I får en rundvisning på vores kontor og møder SDEX’ team, der skal arbejde med jeres projekter og håndtere jeres softwareteams og udviklere.

Program for turen

Turen tager omkring 3-5 dage alt efter behov. I får et tilrettelagt program alt efter turens varighed og behov. I får lov at opleve Cairo og besøge de store og verdenskendte turistattraktioner. Turen indbefatter besøg på vores kontor i Cairo, hvor jeres udviklere vil arbejde fra og kan også indbefatte job interviews med potentielle kandidater. Dette anbefaler vi, da det er et rigtig godt udgangspunkt for et godt samarbejde med jeres udviklere. Vi arrangerer seminarer, workshops og sightseeing.

Disse fordele får I ved at bygge jeres offshore udviklingsteam i Egypten

  • 50,000 kandidater dimmiterer årligt fra IT-universiteter i Cairo
  • 40 – 60% besparelse på udvikling
  • Samme tidszone som Vest- og Nordeuropa
  • 150,000 offshore stillinger
  • Vi har adgang til alle tech stacks i alle senioriteter fx: PhP, Java, .NET, React og mange flere.
  • Vi sørger for al HR og administration og understøtter jeres udviklere hele vejen
  • Engelsk er det officielle forretningssprog i Egypten

SDEX’ faciliteter i Kairo

Jeres udviklere vil arbejde fra vores kontor i Cairo og vi sørger for en fuld arbejdsstation og gode mødefaciliteter når I afholder møde med jeres udviklere. Vi er en dansk virksomhed og danske arbejdsværdier afspejler sig i vores arbejdsmiljø i Cairo. Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og udover at jeres udviklere får en attraktiv lønpakke med pension og sygeforsikring, så har vi også fokus på kompetenceudvikling og sparring. Jeres udviklere får rig mulighed for både social og teknisk sparring med vores faste team og vi vægter arbejdsmiljø og trivsel utroligt højt. Vi tror på at dette er med til at skabe rammerne for at jeres udviklere er motiverede og performer bedre.

Rejseprogram

Vælg din foretrukne dato og måned

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte os på telefon +45 3164 2670 eller på email info@sdex.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.