Ansæt de bedste .NET Full Stack udviklere.

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste .NET Full Stack udviklere. Download de vedhæftede CV eksempler for et lille indblik i vores store talentpulje i vores netværk og database. Hvis er interesseret i at se andre eksempler på kandidater eller søger andre Tech Stacks, så kontakt os her.

Om SDEX’ softwareudviklere

SDEX arbejder med og rekrutterer udviklere i Egypten, da Egypten en stærk spiller inden for IT-verden. Hvert år dimitterer der mere end 50.000 nye IT-kandidater og vi har et stærkt samarbejde med ingeniør universiteterne i Cairo. Vores rekrutteringsteam rekrutterer løbende kandidater til oplæring og screener kandidaterne til vores database og netværk, så de er klar til at blive ansat af danske kunder.

Vi har et stærkt netværk af dygtige og kvalificerede softwareudviklere og når du vælger at ansætte dine udviklere gennem SDEX får du adgang til en enorm database af udviklere, softwareingeniører, som allerede er pre-screenet. Langt de fleste af vores kandidater har været igennem vores screenings funnel og er klar til blive matchet danske kunder. Vi har udviklet en rekrutteringsprocedure, der sikrer at vores udviklere er rustet til at arbejde for danske virksomheder og som har den fornødne erfaring til at onboarde både mindre og større IT-projekter.

Hvor meget koster en udvikler hos SDEX?

Lønninger varierer fra land til land og bunder i forskellige faktorer, alt fra leveomkostninger, arbejdsomkostninger, lejeomkostninger og skatter. Egypten er attraktiv når det kommer til outsourcing af softwareudviklere, specielt i seniority levels. Den gennemsnitlige dagsløn for eksempelvis en senior Java udvikler er mellem 995-1250 kr.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan vi også kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige udviklere til din forretning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.